luni, 30 octombrie 2017

ALMANAHUL COMUNEI MUNTENI-BUZĂU

                   Vineri, 27 octombrie 2017 , la sediul Bibliotecii comunale  a avut loc evenimentul de lansare al primei cărți de istorie a localității Munteni-Buzău intitulată ”Almanahul comunei munteni-Buzău”.

                    Întâlnirea a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Munteni-Buzău și al Bibliotecii Județene  ” Ștefan Bănulescu ” din Slobozia, având ca invitați de onoare pe dl George Stoian ( autorul almanahului) și pe dna Florentina Loredana Dalian, scriitoare și fiică a satului.





                 














                          La acest moment important pentru comunitatea Munteni-Buzău au participat reprezentanți ai autorităților locale, elevi ,dar și membriai familiilor celor ce au scris istorie pentru localitatea noastră.







                   Mulțumim pentru prezența la acest eveniment și nădăjduim ca această lucrare să rămână o dovadă scrisă, de istorie, pentru generațiile ce stau să vină.

3 comentarii :

  1. Articolul meu din ziarul „Ialomița”, apărut astăzi:

    http://www.ziarulialomita.ro/?action=view&articol=35576

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. NUmele de Navruc apare in Almanahul comunei. Nu stiu cu cine sa iau legatura dar daca va mai apare alta versiune am cateva fotografii din sat ale bunicului meu Navruc Vladimir care a fost profesor in sat cativa ani si a tatalui meu care a trait acolo. Cu respect, Cezar NAVRUC navruc@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Probabil o altă versiune o să mai apară în momentul în care o să avem destule informații pentru o altă ediție.Dacă puteți să ne ajutați în acest sens vă mulțumim anticipat și ne puteți scrie pe adresa de mail a bibliotecii biblioteca.muntenibuzau@gmail.com. Așteptăm orice informație despre oameni,locuri și întâmplări care să ne ofere o istorie frumoasă și interesantă a localității nostre.
      Toate cele bune,
      Ardeleanu Mihaela

      Ștergere